logo Best-Heatingindex Best-Heating - Webpage in bulgarian language Best-Heating - Webpage in english index
De ce este alegerea potrivita?

 

 

  Avantajele sistemului de incalzire cu folie termica prin tavan:

  • Suprafata de Incalzire maxima (suprafata de Incalzire nu este acoperita de mobilier)
  • Se poate monta oriunde chiar si ulterior
  • Necesitate de energie mai redusa
  • Senzatie de confort ridicat
  • Distributie uniforma a caldurii
  • Sistem invizibil
  • Functionare economicoasa
  • Sistem sanatos (nu agita firele de praf)
  • Nu ocupa loc In Incaperi, nu influenteaza asezarea mobilierului
  •   Descoperiti si utilizati cele mai economice sisteme pentru incalzire de tip INFRA TEL: 0766891274, 0744260373.

 

 

INCaLZIRE PENTRU TAVAN FALS DIN RIGIPS CU TEHNOLOGIA F.I.R.

SENZATIE MAXIMA DE CONFORT
Avantajul sistemelor de incalzire radiante se manifesta prin contactul permanent dintre corpul uman si suprafata radianta, astfel caldura patrunde in tesuturi stimuland cu energie proprie circulatia vasculara si generand o senzatie intensa de caldura si confort. Sistemele noastre de incalzire prin pardoseala asigura temperatura ideala atat la nivelul picioarelor, cat si la nivelul capului, iar in cazul utilizarii unui sistem de incalzire traditional, cea mai incalzita zona va fi tavanul. La sistemele de incalzire prin tavan caldura radianta asigura senzatie de confort, temperatura aerului din incapere fiind aproape constanta.


COSTURI AVANTAJOASE, MONTAJ RAPID

Costul sistemelor de incalzire INFRA este mult mai redus fata de costul sistemelor de incalzire traditionale, astfel utilizarea acestor sisteme este indicat in mod deosebit. Acest sistem poate fi proiectat si montat chiar si in cursul unei zi lucratoare, in functie de suprafata incaperii. Puterea sistemului poate fi dimensionata pe baza parametrilor energetice, astfel la o cladire cu necesitate energetica scazuta nu se prezinta pierdere de randament, ceea ce este inevitabil chiar si in cazul celor mai moderne sisteme cu cazane pe gaz sau cu pompe de caldura.


FUNCTIONARE FARA INTRETINERE

Sistemele de incalzire INFRA sunt alcatuite din unitatile de incalzire, materiale auxiliare montajului si termostatele de comanda, ale caror durata de viata este deosebit de ridicata, astfel aceste sisteme nu necesita intretinere sau revizii periodice, respectiv nu sunt necesare piese de schimb, posibilitatea de defectiune fiind foarte redusa. Acest aspect este foarte important nu numai in cazul locuintelor ci si in birouri, magazine, baruri, restaurante sau institutii publice, unde functionarea in securitate este la fel de important cat si economia ce revine din faptul ca acest sistem nu necesita piese de schimb sau personal pentru intretinere.
CALDURA INVIZIBILA
Sistemele noastre de incalzire sunt invizibile in totalitate, si nu afecteaza formarea sau mobilarea incaperii, nu necesita instalatii auxiliare (cazan, pompa de circulare, tevi, etc.), astfel avand in vedere preturile imobilelor, pot fi economisite costurile necesare pentru formarea incaperii pentru instalatii, sau costurile de racordare la reteaua de gaze, de construire/capitonarea unui horn, etc..
15 ANI GARANTIE
Calitatea produselor este dovedita si prin termenul de garantie oferita, ceea ce este unica in domeniul sistemelor de incalzire. 

                                                                                  

                  

 

 

 

 

 

                              

                       

 

 

 

 

 

Cerere oferta