logo Best-Heatingindex Best-Heating - Webpage in bulgarian language Best-Heating - Webpage in english index
incalzire cu infrarosu prin pardoseala

Incalzire cu infrarosu prin pardoseala. Descoperiti si utilizati cele mai economice sisteme pentru incalzire de tip INFRA. Tel: 0766891274, 0744260373.

incalzire cu infrarosu prin pardosealaSistemul de incalzire cu folie termica infrarosie prin pardoseala imbina in mod unic tehnologia traditionala si cea moderna, bazata pe radiatia infrarosie. Acest sistem de incalzire poate fi instalat in termen scurt, chiar si intr-o zi si in constructii finisate, deoarece se poate instala pe pardoseala deja existenta, in acest caz inaltimea incaperii va fi redusa cu doar 3-6 mm. Instalarea sistemului de incalzire cu infrarosu nu necesita lucrari auxiliare de betonare sau demolare.

Sistemul de incalzire cu infrarosu prin pardoseala poate fi utilizat atat ca sistem de incalzire principal, cat si sistem de incalzire auxiliar. In cazul in care dvs. construiti sau renovati casa si sunteti interesat de instalarea acestui sistem de incalzire, noi va oferim gratuit proiectarea sistemului corespunzator pentru caminul dvs. Sistemul de incalzire cu infrarosu prin pardoseala este ideal si in cazul in care dvs. doriti sa reduceti cheltuielile de incalzire produse de sitemul deja existent si totodata doriti un nivel de confort mai ridicat. Sistemul de incalzire cu infrarosu poate fi montat sub parchet, podele laminate, gresia sau orice lat tip de pardoseala chiar si intr-o zi.

Utilizand sistemul de incalzire cu infrarosu prin pardoseala dvs. veti beneficia de un confort termic deosebit la pret redus, si pe deasupra, veti utiliza un sistem curat si sanatos, fara grija intretinerii periodice. Pe de o parte reducerea costurilor in cazul sistemului de incalzire cu infrarosu prin pardoseala, utilizat ca sistem principal de incalzire, sunt asigurate de termostate inteligente care permit reglarea temperaturii adecvate, chiar pentru fiecare zi din saptamana, si in fiecare incapere in parte. Sistemul de incalzire cu folie termica este bazat pe radiatia infrarosie, ceea ce inseamna ca incalzeste intr-un mod direct obiectele si fiintele din incapere, astfel temperatura aerului paote fi redusa cu 3-4 grade, senzatia de confort termic va fi de asemenea corespunzatoare.

incalzire in pardoseala cu infrarosu Sistemele de incalzire cu radiatoare incalzesc aerul din incapere, de multe ori in mod inutil, avand in vedere ca aerul cald se ridica in zonele superioare din incapere, pentru asigurarea confortului termic corespunzator este necesara incalzirea aerului la o temperatura mai ridicata. In cazul deteriorarii a unui element din sistemul de incalzire cu infrarosu in pardoseala, cauzata de efecte exterioare, sistemul de incalzire cu infrarosu in pardoseala va functiona in continuare cu aceeasi putere, din procesul de incalzire va fi exclusa doar partea deteriorata de cca. 1 cm. Nu va fi necesara solicitarea unui instalator sau demontarea pardoselii.

Copii petrec majoritatea timpului pe podea sau in apropierea podelei. In cazul sistemelor de incalzire traditionale, chiar podeaua este punctul cel mai racoros din incapere. Pentru asigurarea confortului corespunzator celor mici, este necesara supraincalzirea incaperii, ceea ce duce la temperaturi ridicate in straturile superioare, dar totodata provoaca si deshidratarea aerului, si efectul de praf volant, reducand astfel senzatia de confort a persoanelor din incapere.

Cum se instaleaza un sistem de incalzire prin pardoseala cu folei termica infra?

 efficient  reg
MAI MULTE DESPRE TIPUL EFFICIENT MAI MULTE DESPRE TIPUL REG
Solicitare oferta de pret - Cerere oferta