logo Best-Heatingindex Best-Heating - Webpage in bulgarian language Best-Heating - Webpage in english index
de ce merita ales sistemul de incalzire cu folie termica infrarosie

De ce merita ales sistemul de incalzire cu folie termica infrarosie?

incalzire cu infrarosu prin pardosealaDatorita tehnologiei de fabricatie caracterisitica secolului XXI, sistemul de incalzire cu infrarosu prin pardoseala este caracterizat prin:
  • utilizare usoara
  • securitate in cursul utilizarii
  • durata de viata a foliei termice
In cazul utilizarii corespunzatoare, acest sistem de incalzire cu infrarosu practic nu se va defecta. In cazul in care totusi intervine vreo defectiune, datorita efectelor exterioare, sistemul de incalzire cu infrarosu va functiona in continuare, portiunea defectata de 1 cm nu va scade considerabil eficacitatea foliei termice. Sistemul de incalzire cu infrarosu prin pardoseala nu necesita niciun fel de intretinere periodica dupa instalare. Datorita spatiului necesar redus, acest sistem de incalzire cu infrarosu poate fi montat practic oriunde.

Alte avantaje ale sistemului de incalzire cu infrarosu prin pardoseala:
  • este economic
  • curat si fara zgomot
  • confortabil
  • temperatura dorita poate fi reglata si adaptata necesitatilor actuale
Razele emanate de folia termica se reflecta pe pereti si pe obiectele existente in incaperi, astfel acest sistem de incalzire cu infrarosu poate asigura o senzatie deosebita de confort. Aceasta senzatie de confort termic permita ca temperatura din incapere sa fie mai redusa, chiar si cu 2-4 grade. Incalzind peretile din incapere folia termica asigura producerea unui strat termic special. Caldura asigurata de aceasta folie infrarosie este constanta, astfel consumul de energie va fi redus. Acest sistem de incalzire cu infrarosu functioneaza permanent cu o cantitate de energie electrica redusa.

Radiatia infrarosie este o radiatie cu efecte benefice asupra corpului uman. Razele infrarosii sunt invizibile si sunt absorbite in totalitate de corpurile fizice. Functionarea sistemului de incalzire cu infrarosu prin pardoseala este bazata pe aceste raze. Aceste raze infrarosii sunt utilizate atat in medicina cat si in domeniul terapeutic in Japonia si China inca din mijlocul secolului trecut.

Solicitare oferta de pret - Cerere oferta